Hyvissä käsissä 2018 -kunniakirja psykoosipotilaiden hoitoon erikoistuneelle yksikölle –
potilailla vähemmän sairaalahoitoa, yhteiskunnalle miljoonasäästöt

Hyvissä käsissä 2018 -kunniakirja on myönnetty Peijaksen sairaalan psykoosi- ja oikeuspsykiatrian osasto P1:lle. Palkinto luovutettiin torstaina 1.11. alkaneilla Sote-festareilla Helsingissä ja sen vastaanottivat osastonhoitaja Tuomo Töhönen sekä kolme Feeniks-toiminnan ja etäosaston kehitystiimissä mukana ollutta sairaanhoitajaa. HUSin psykiatrian osasto P1 on

Heidi Hänninen

Vaalijalan hyvät kädet ja henki palkittiin

kaksi Vaalijalan työntekijää

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus pyrkii ottamaan kopin kaikista eritystä tukea tarvitsevista. Keskuksen matalan kynnyksen toiminta ja monipuoliset kuntoutuspalvelut toivat sille JHL:n Hyvissä käsissä 2016 -kunniapalkinnon.

Ulla Puustinen

Hyvissä käsissä -tunnustus lapsiasiavaltuutetulle

JHL:n Hyvissä käsissä -tunnustus on päätetty myöntää lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttilalle ja Lapsiasiavaltuutetun toimistolle. Kurttila ja toimiston henkilökunta ovat tehneet väsymätöntä työtä lasten hyvinvoinnin puolesta.

Ulla Puustinen

Meidän porukka: Hyvien käsien ja asenteiden Mäntykoti

Mäntykodin porukka

Mäntykoti, Keminmaassa sijaitseva kehitysvammaisten ryhmäkoti, on todistettavasti toimiva ja hyvä työyhteisö. Se pokkasi Hyvissä käsissä -palkinnon JHL:n sote-messujen yhteydessä lokakuussa Helsingissä. Palkinnonjakoperusteissa nousivat esiin henkilöstön motivoituneisuus, hyvä työilmapiiri ja asukkaiden kokonaisvaltainen huomioiminen.

Saija Heinonen

Mäntykoti sai Hyvissä käsissä 2015 –palkinnon

Mäntykoti Keminmaalta sai Hyvissä käsissä 2015 –palkinnon
Keminmaalainen Mäntykoti sai JHL:n Hyvissä käsissä 2015 -palkinnon. Kehitysvammaisten ryhmäkodissa viihtyvät niin asukkaat kuin työntekijät.

Ulla Puustinen