Puutarhuri Taina Virta saa Raision kukoistamaan vihreänä – Vapaa-aikana käsillä syntyy jotakin vielä ihmeellisempää

Taina Virta on Raision luottopuutarhuri, jonka kiinanruusut ovat nähtävyys. Nyt hän kertoo, kuinka nuupahtaneet viherkasvit saa kotonakin kukoistamaan. Kukka-Taina. Sillä nimellä JHL:läinen puutarhuri Taina Virta, 58, tunnetaan kaupungilla. Raision kouluissa runsaat viherkasvit tervehtivät oppilaita. Kaupungintalon aulassa appelsiinipuut kantavat pieniä hedelmiä.

Taina Saarinen

Martina Nordin: Elän käsityöläisunelmaani

Olen nuoruudesta asti unelmoinut käsityöläiseksi ryhtymisestä. Epäröin kuitenkin, olisiko minusta oikeasti siihen ja miten pärjäisimme taloudellisesti. Viime syksynä päätin kaikesta huolimatta ryhtyä tuumasta toimeen. Otin opintovapaata ja aloitin käsityöartesaanin opinnot.  Se on yksi elämäni parhaimmista päätöksistä. Viime kuukausina olen oppinut

Marina Wiik

”Puikkomaisteri” Tiina Kaarela: Neuloen pinna pidemmäksi

JHL:läinen Tiina Kaarela opetteli neulomaan jo kuusivuotiaana, mutta ensimmäisen sukkaparin jälkeen harrastus unohtui kaappiin vuosikymmeniksi. Viisikymppisenä hän tarttui uudestaan puikkoihin, ja nyt häneltä on ilmestynyt syksyn suloisin tieto- ja hyötykirja, Puikkomaisterin sukkakirja.

Ulla Puustinen