JHL:läinen Riina Koskinen on yleisön suosikki Suomen kauneimmaksi isokokoiseksi naiseksi:
”Olisin päässyt helpommalla, jos olisin hyväksynyt kurvini nuorena”

Vielä muutama vuosi sitten Riina Koskinen ei olisi lähtenyt kisaamaan Suomen kauneimman isokokoisen naisen tittelistä. Nyt hän haluaa inspiroida meitä kaikkia hyväksymään itsemme sellaisina kuin olemme. JHL:läinen lähihoitaja johtaa käynnissä olevaa Miss Plus Size -äänestystä. Lämpimän hymyn kuulee puhelinlinjan toiseen

Heidi Hänninen

Vuosaaren kotihoito teki ihmeen:
Kiire helpotti, hallinta palasi

kotihoitaja ja asiakas

Kotihoidon kiirettä ei ehkä voi kokonaan selättää, mutta sitä voi suitsia järkeistämällä tehtäviä ja jäsentämällä työpäivän kulkua uudella tavalla. Hyviä kokemuksia on saatu Helsingin Vuosaaren 1 -kotihoitoyksiköstä.

Ulla Puustinen

Suomi 100: Tyttö joka kävi intin

Sonja Kokko tekee asennon

JHL:läinen Sonja Kokko Oulusta on yksi tänä vuonna aseellisen palveluksen suorittaneista naisista. Kokemus oli niin mahtava, että hän suosittelee sitä muillekin.

Ulla Puustinen

Hoitajien kuormitus Suomessa suurempaa kuin muissa Pohjoismaissa

Suomen vanhustenhoidossa hoitajamitoitus on muita maita alhaisempi ja hoitajat kuormitetumpia, kertovat pohjoismaisen NORDCARE-tutkimuksen alustavat tulokset. Myös suomalaisten hoitajien halu lopettaa työssään on kasvanut viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Aatu Komsi

Kuurot ja kuulevat samassa työpaikassa

ohjaaja avustaa Åvikin asukasta

Palvelukeskus Åvik oli viime vuonna yksi JHL:n Hyvissä käsissä -palkinnon saaneista työyhteisöistä. Palkinto ei olisi voinut osua oikeampaan osoitteeseen, sillä Hyvinkään Åvikissa kaikki lähtee käsistä: huolenpito, hoito ja hoiva. Ja kommunikointi, sillä se tapahtuu viittoen.

Ulla Puustinen

Minun motiivini: Solidaarisuuden lähettiläs Hanna

Hanna-Toiviainen-Conteh

Olen aina rakastanut sanaa solidaarisuus. Minulla on tarve nähdä maapallo kokonaisuutena ja suhteuttaa asioita omassa lähiyhteisössäni siihen, mitä muualla tapahtuu. Jos eteeni tulee asioita, joiden kautta voin kantaa globaalia vastuuta, minusta on luonnollista tehdä oma osuuteni.

Marina Wiik