9.5.2017

Jäseniltä: Nuoret JHL:läiset ilahduttivat palvelutaloissa

JHL:n Itä-Suomen nuoret laittoivat hyvän kiertämään 100-vuotisen Suomen kunniaksi.

Itä-Suomesta pulpahti idea Suomi 100-vuotta -teeman mukaisesti, että annettaisiin aikaa ikäihmisille. Kevään mittaan idea muuttui suunnitelmaksi ja suunnitelma todeksi, kun nuorisojäseniä Joensuusta ja Kuopiosta jalkautui paikallisiin vanhusten palvelutaloihin sunnuntaina 23. huhtikuuta.

JHL:n Itä-Suomen nuorista mukana olivat Malla Luodelahti, Hanna-Mari Nevalainen , Sari Kolehmainen, Mirva Meriläinen ja Jone Hänninen.

Joensuussa kohteeksi valikoituivat Joensuun kaupungin Palvelukeskus Koivupiha ja Kuopiossa Vetrea Terveys Oy:n Sunnen koti. Tempaus otettiin lämmöllä vastaan.

JHL nuoret ja palvelukoti

JHL nuorista Malla Luodelahti ja palvelukoti Hanna-Mari Nevalainen veivät piristystä palvelukoti Koivupihaan.

Toiminnalliseen iltapäivään osallistui yhteensä 27 ikäihmistä, Joensuussa 10 ja Kuopiossa 17. Molemmissa paikoissa kahviteltiin, pelattiin bingoa ja ennen kaikkea kohdattiin.

Bingo oli monen mieleen, kilpailuhenki nousi esiin ja yhdessä jännitettiin, kenelle numerot osuivat kohdalleen. Palkinnot, kahvi, suklaa ja kettukarkit, olivat osallistujille mieluisia. Nuorten JHL:läisten tavoitteena oli antaa aikaa ja olla läsnä ikäihmisten arjen hetkessä.

– Se tavoite toteutui todella hyvin, osallistuneet nuoret kertovat.

He haluavat kiittää valtavasti Koivupihan ja Sunnen kodin henkilökuntaa.

– Teette todella arvokasta työtä! Me JHL:n Itä-Suomen nuoret haastetaan muitakin JHL:n jäseniä jalkautumaan, antamaan aikaa ja laittamaan hyvä kiertämään. Pienellä panostuksella saa aikaan jotain suurta ja merkittävää.

 

Otsikkoa korjattu palvelukodeissa muutettu palvelutaloissa 15:07, 9.5.2017