24.10.2017

Hoi alle kolmekymppinen, tuu messiin!

JHL:ssä nuorten ääni kuuluu ja sitä kuunnellaan. Nuorilla jäsenillämme on mahdollisuus osallistua liiton toimintaan ja yhteiset tapahtumat ovat erinomainen paikka päästä vaikuttamaan asioihin ja tapaamaan muita aktiivisia nuoria. Sekä tietenkin oppimaan lisää ay-liikkeestä.

JHL:n nuorten toiminta on tarkoitettu kaikille liiton alle 30-vuotiaille jäsenille.
Tapahtumia ja toimintaa löydät paikallisesti niin aluetoimistojen ja niiden nuorisojaostojen kuin yhdistystenkin järjestämänä.

JHL:n Nuorisofoorumi on nuorten oma valtakunnallinen vaikuttamisväylä. Sen jäsenet on koottu liiton alle kolmekymppisistä, mahdollisimman kattavasti koko maasta ja eri ammateista.

Nuorisofoorumi pohtii ja kehittää liiton nuorisotoimintaa sekä alueellisesti että valtakunnallisesti. Se ottaa myös kantaa tapahtumien sisältöihin, alueiden nuorisojaostojen ja yhdistysten nuorisotoimintaan. Erityistä huomiota kiinnitetään nuorten jäsenten mahdollisuuksiin toimia ja vaikuttaa aktiivisesti yhdistyksissä ja alueilla.

Myös nuorten jäsenten kannalta merkittävät edunvalvonnalliset kysymykset ovat foorumin asialistalla ja sen jäsenet ovat aktiivisesti mukana vaikuttamassa liiton linjauksiin.

Heräsikö kiinnostus päästä vaikuttamaan nuorisofoorumissa? Nufon porukka vaihtuu kahden vuoden välein ja seuraava haku nuorisofoorumin kaudelle 2018-2019 päättyy 19.11. Mukaan voi päästä joko alueen nuorisoedustajana tai avoimen hakemuksen kautta.

Nuorissa on tulevaisuus. Lue ihmeessä lisää ja lähde mukaan!

Lisätietoja nuorisotoiminnasta saat myös järjestötoimitsija Susanna Haapalaiselta susanna.haapalainen@jhl.fi.