14.2.2024

Motiivi-lehti uudistui – kerro mielipiteesi!

Uudistuneen Motiivi-lehden kansikuva.

Motiivin printti on luonut nahkansa uudelleen, ja keskiössä olet entistä vahvemmin Sinä, JHL:läinen alasi tähtiammattilainen.

Motiivin printtilehti on nyt superfreesi. Ulkonäkö nimittäin päivittyi uudenlaiseksi värejä myöten, ja samalla sisällöt uudistuivat. Uudistuneen Motiivin ensimmäinen numero ilmestyy tänään 14. helmikuuta. Voit lukea uuden numeron myös näköispainoksena Motiivin verkossa.

Motiivi on jatkossakin kiinni tämän päivän työelämässä, arjessa ja vapaalla. Pääosassa olet entistäkin vahvemmin Sinä, JHL:n tähtiammattilainen. Motiivi on JHL:läisten oma ääni!

Uudistuneen Motiivi-lehden sisäsivuja.
Tältä näyttää uudistunut Motiivi.

Kaikenlaiset jäsenet valokeilaan

Uudistunut Motiivi luo valokeilan kaikenlaisiin JHL:n jäseniin – eri-ikäisiin, erilaisista taustoista tuleviin ja kaikilla JHL:n aloilla työskenteleviin. Se tarjoaa ammatillista tietoa ja arvostusta sekä vertaiskokemuksia. Se nostaa esiin tähtiaineksen ammattilaisessa ja ylläpitää jäsenten yhteenkuuluvuutta.

Motiivin missio on olla johtava julkisten ja hyvinvointialojen lehti. Tutuiksi tulevat ne lukuisat ammatit, joita ilman yhteiskunta ei pyörisi, ja tietenkin ihmiset niiden takana.

Motiivi on JHL:läisten oma ääni.

– Lehti elää mukana jäsenen arjessa sekä työelämän ja yhteiskunnan muutoksissa, sanoo Motiivin väliaikainen päätoimittaja Maarit Uusikumpu.

Motiivi haluaa vaikuttaa, innostaa, voimaannuttaa ja joskus myös leikitellä.

– Ihminen ei määrity vain työnsä kautta. Pidämme sen esiin tuomista tärkeänä, Uusikumpu toteaa.

Arvoina arvostus, rohkeus ja vaikuttavuus

Kuinka voida hyvin arjessa ja vapaa-ajalla? Miten kehittyä omassa työssä ja elämässä? Motiivi tarjoaa vastauksia näihinkin kysymyksiin. Kantavat arvomme ovat arvostus, rohkeus ja vahva vaikuttavuus.

Muutos ei pysähdy uudistukseen. Kerro meille, mitä pidät Motiivista, niin kehitämme lehteä yhä paremmaksi. Miltä lehti tuntuu? Mikä jutuissa ja ulkoasussa miellyttää? Mikä ärsyttää?

Ota rohkeasti kantaa ja anna palautetta: motiivi-palaute@jhl.fi.