31.1.2020

Motiivi raivasi tiensä korkeatasoiseen kilpailuun – Ole mukana Motiivin menestyksessä ja äänestä kansi voittoon

Motiivis omslag med Tuure Boelius, vars överkropp är målad i alla regnbågens färger.

Motiivi on läpäissyt Aikausmedian alkukarsinnan ja on ensimmäistä kertaa ehdolla vuoden 2019 parhaaksi aikakauslehtikanneksi. Se kilpailee kovassa sarjassa, sillä kilpakumppaneina on Suomen aikakauslehdistön parhaimmistoa. Voit vaikuttaa Motiivin menestykseen äänestämällä.

Motiivin kansista ehdolla on vuotuisessa aikakausilehtien Edit-kilpailussa viime vuoden kutosnumero, jossa komeili Tuure Boelius sateenkaaren väreissä. Boelius edustaa tulevaisuuden työelämää. Motiivi haluaa antaa tilaa myös vähemmistöille.

Motiivin päätoimittajan Heidi Hännisen mukaan lukijat ovat kaiken tekemisen perusta.

– Siksi on hienoa, että olemme mukana tässä yleisöäänestyksessä 19 muun kovan kilpakumppanin kanssa, hän iloitsee.  

Menestyminen kilpailussa kasvattaa lehden arvostusta.

Aikakausmedian Edit-kilpailu on alan vuosittainen tapahtuma, johon osallistuvat kaikki Suomen parhaat aikakausmediat. Kilpakumppaneina ovat muun muassa Image, Suomen Kuvalehti, Me naiset, Suomen Luonto.

– Menestyminen kilpailussa kasvattaa lehden arvostusta, Hänninen sanoo.

Motiivin näyttävä kansi syntyi yhteistyönä muiden media-alan ja taitelijoiden kanssa. Kannen totetutukseen osallistuivat muun muassa vartalomaalaustaitelija ja kuvaaja.

Boeliuksen maalasi kansikuvaa varten Riina Laine, joka on vartalomaalauksen maailmanmestari vuodelta 2014 ja alansa kansainvälisiä huippuja. Kuvat otti niin Vesa Tyni, joka on sekä Suomessa että kansainvälisesti palkittu henkilökuvaukseen erikoistunut valokuvaajamestari.

Jutun kirjoitti Motiivin toimittaja ja toimitussihteeri Samuli Launonen.

Lue lisää: Teinisensaatio Tuure Boelius ärsyttää tahallaan,jotta vähemmistöillä olisi helpompaa – Nyt hän paljastaa, kuinka hänestä tulee Suomen suurin poptähti

Kilpailuun osallistuu vuosittain lukuisia muita hienoja töitä, tänä vuonna Aikakausmedian mukaan kaikkiin 15 eri sarjaan tuli yli 400 ehdotusta. Kansisarja on ainoa sarjoista,  jossa yleisö pääsee äänestämään suosikkiaan.

Vuoden kansi valitaan yleisöäänestyksellä, jossa kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 500 euron arvoinen matkalahjakortti ja aikakauslehden vuosikerta.

Äänestysaikaa on 1. maaliskuuta asti. Finaaliin selviää kolme eniten yleisöääniä saanutta kantta.

Tästä pääset äänestämään parasta kantta.