24.11.2017

Motiiville kunniamaininta Oma media 2017 –kilpailussa Upein uudistuja

Motiivi-lehti palkittiin kunniakirjalla ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry:n järjestämässä Oma media 2017 -kilpailussa. Palkinnot jaettiin torstaina Helsingissä.

Motiivi sai ProComin Omamedia 2017 -kilpailussa sidosryhmämedian sarjassa kunniamaininnan Upein uudistuja. Tuomaristo kiitti Motiivin hiottua konseptia, ja totesi, että Motiivi sopisi inspiraatioksi monelle lehdelle, jotka eivät pärjänneet kilpailussa. Lisäksi kiitosta sai erityisesti laadukas kirjoittaminen sekä monipuoliset juttukokonaisuudet.

Motiivi-lehden printtiversio uudistui kesäkuussa. Uudistuksen tavoitteena on ollut selkeyttää ja raikastaa lehden rakennetta ja ulkoasua sekä sisältöä. Motiivin tarkoituksena on lisätä työelämä- ja edunvalvontatietämystä, tyydyttää mahdollisimman monen ammattiryhmän tiedonjanoa, ja palkita lukijansa tiedon, tunne-elämyksen tai rohkaisun muodossa. Motiivin printtilehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa.

Oma Media on ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry:n arvio ja kilpailu, jossa palkitaan vuoden parhaita sidosryhmä- ja henkilöstömedioita. Vuonna 2017 ensimmäistä kertaa järjestetyn arvion edeltäjä oli ProComin Lehtikatsaus, joka järjestettiin yli 20 kertaa.