12.1.2017

Tänään kahjahtaa työnilonjulistus alkaneelle vuodelle 2017

Tampereen yliopistolla julistetaan työnilo koko työvuodelle tänä torstaina 12. tammikuuta klo 12.00. Työnilonjulistuksesta on muodostunut jo 11. kertaa vietettävä perinne, jota voi seurata ensimmäistä kertaa suorana verkosta webinaarina.

Webinaarin tarkoitus antaa mahdollisuus seurata työnilonjulistusta verkossa, esimerkiksi yhdessä työpaikoilla. Tämän vuoden teemana ovat yhteisö ja digiloikka, mikä näkyy muun muassa työnilonjulkistuksen ensimmäisenä webinaarina.

Webinaari, eli toisin sanoen verkkoseminaari, tarkoittaa intertissä pidettävää virtuaalista tapahtumaan, jota voi seurata omalta tietokoneeltaan sijainnista riippumatta. Webinaarilla Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulun tutkimus- ja koulutuskeskus Synergosin tapahtuma ja järjestäjät rohkaisevat työyhteisöjä kokoontumaan yhteen Työnilonjulistuksen äärelle aloittamaan yhteistä työvuotta.

Työilonjulistus pyrkii innostamaan työnantajia ja työntekijöitä, eli työpaikkojen koko työyhteisöjä, mukaan työhyvinvoinnin kehittämiseen ja ongelmien ratkaisemiseen. Työnilonjulistuksen on tarkoitus toimia myös vastapainona työelämän negatiiviselle ilmapiirille, ja luoda toiveikkuutta.

Lisäksi työilonjulistus haastaa työyhteisöt jakamaan vinkkejä yhteisöllisyyden edistämiseen työpaikalla. Vinkkejä voi lukea ja jakaa tunnisteella (hastagilla) #työnilonjulistus Twitterissä tai Facebook-tapahtumassa!

Vuoden 2017 työnilonjulistus ja materiaalit tulevat saataville Tampereen johtamiskorkeakoulun verkkosivuille webinaarin jälkeen.

Seuraa klo 12.00 alkavaa työnilonjulistusta alta: