30.9.2019

Motiivin verkkosivut uudistuivat

Motiivi-lehden verkkosivusto on nyt entistä helppokäyttöisempi ja monipuolisempi.

Helppokäyttöisempi, selkeämpi, syvällisempi, tyylikkäämpi. Näillä johtotähdillä Motiivi-lehden verkkosivusto motiivilehti.fi on luonut nahkansa uudestaan.

Uudistunut motiivilehti.fi vie sinut yhteiskunnan kulisseihin ja työelämän taustoihin. Tutustut ilmiöiden taustalla vaikuttaviin voimiin ja ennen kaikkea ihmisiin.

Sukellat eri alojen ammattilaisten arkeen, kiinteistönhuoltajasta näyttelijään. Saat myös paljon hyödyllistä tietoa ja vinkkejä, palkkalainsäädännöstä taukojumpan saloihin.

Ja tietenkin pysyt kärryillä siitä, mitä liittosi tekee, jotta sinulla on huomennakin oikeudenmukainen asema työelämässä ja sen ulkopuolella.

Motiivi-lehden verkkosivu motiivilehti.fi uudistui, kuvassa sivuston pääjuttu.

Kiinnostavat jutut löytyvät helpommin

Motiivin verkkosivustoa haluttiin uudistaa vastaamaan paremmin lukijoiden tarpeita, kertoo Motiivin päätoimittaja Heidi Hänninen.

– Uudistuksen tavoitteena oli selkeä ja laadukas sivusto, josta helposti löytää itseä kiinnostavaa sisältöä, Hänninen sanoo.

Motiivi-lehden painettu versio uudistui kaksi vuotta sitten. Uudistuksessa verkkosivustosta tehtiin tälle lehdelle pari.

– Motiivin tekemisessä satsataan hyviin kuviin ja tarinoihin ja tätä samaa ilmettä on haluttu tuoda myös verkkoon.

Näin sivu toimii

Ja näin se toimii:

Tuoreimmat sisällöt ovat esillä heti pääsivulla.

Entistä selkeämmän hakutoiminnon (kuva alla) avulla taas voit hakea luettavaksi juuri sinua kiinnostavaa sisältöä.

Motiivi-lehden verkkosivu motiivilehti.fi uudistui, kuvassa sivuston hakutoiminto.

Aiheet-valikosta pääset seulomaan näkyville esimerkiksi tasa-arvoon, yhteiskuntaan tai vapaa-aikaan liittyvät jutut.

Luetuimmat jutut ovat esillä selkeästi: näet yhdellä silmäyksellä, mikä muita motiivilehti.fi-sivuston lukijoita kiinnostaa juuri nyt.

Haluatko levittää hyvän jutun muiden luettavaksi? Artikkelien jakaminen sosiaalisessa mediassa onnistuu nyt vaikka kesken lukemisen. Tälläkin hetkellä näet tietokoneella vasemmalla ja mobiilissa alhaalla painikkeet, joita klikkaamalla jaat jutun Facebookissa, Twitterissä tai pienemmälle piirille Whatsapp-viestipalvelussa.

Motiivilehti.fi on myös entistä mobiiliystävällisempi. Selailu ja juttujen lukeminen onnistuvat sulavasti niin läppärillä tai pöytäkoneella kuin kännykällä.

Motiivi-lehden verkkosivu motiivilehti.fi uudistui, kuvassa sivuston mobiilinäkymä.

Jatkamme verkkosivumme kehittämistä edelleen. Kerro mitä pidät! Palautetta voit lähettää täällä tai sähköpostitse motiivi-lehti@jhl.fi.